TEL: 0086-13706778234

Laupapa Galuega ma Meafaigaluega Sili mo Lau Faletaavale

O le CBS Essentials na faia tutoatasi mai le aufaigaluega a le CBS News. E mafai ona matou maua ni komisi mo nisi o so'oga o oloa i luga o lenei itulau. Fa'alauiloa e fa'atatau i avanoa ma fa'atauga fa'atau.
O lenei tausaga, a oo i le taimi e faʻamamā ai, aua neʻi galo lau faletaavale. -le-laina laulau faigaluega ma mea faigaluega kapoti.
Nofoaga Lua/Ili Laila mo Poloketi: Worx WX051 Pegasus Laupapa Laupapa ma Laupapa, $133 (sa $140)
Laupapa Laupapa La'au Luga i luga: Seville Classics UltraGraphite Wheeled Wood Laupapa pito i luga, $216 (sa $250)
Ua matou mauaina ni laulau faigaluega ma mea faigaluega e sili ona maualuga mo manaoga uma ma paketi, e aofia ai: nofoa faigaluega mo avanoa laiti, nofoa faigaluega e sili atu nai lo na o avanoa faigaluega gaogao, kapoti e mafai ona ofi ai le fiaselau pauna, meafaigaluega ma kapoti tetele ma uili taʻavale ma loka. , faʻapea foʻi ma kapoti ma loka saogalemu saogalemu, o le a puipuia tagata uma mai mea faigaluega pa'ū ma isi mea.
Pe o e fa'amamāina se faleta'avale po'o se fa'afouga o se fale, ia mautinoa e siaki le tele o mea o lo'o maua e le matou fale. Ua matou mauaina filifiliga pito i luga mo fufulu ma mea fa'agogo, mattress, ie sili ona lelei, laulau kofe, meaafale IKEA, meaafale umukuka. , pulumu fulunifo eletise, ma isi mea.
Faatasi ai ma le 11 atigi pusa, lua kapoti pito i lalo, tolu kapoti pito i luga, se pine laupapa ma faʻalautele atoa, 100 lb malosi faʻaseʻe, o lenei laulau meafaigaluega e taofi au meafaigaluega ma poʻo a lava avega mamafa o loʻo e taulimaina.
"Afai e te gafatia, o le fale faigaluega sili ona lelei," o le tusi lea a le au faʻatau Amazon na faʻatauina se kapeneta meafaigaluega OEM.Faia i le sila malosi e tumau i le olaga atoa.Sa aoga tele i la’u faletaavale ma sa faataunuuina lona faamoemoega.”
O lenei kapoti u'amea fa'apipi'i pauta e fa'aalia ai faitoto'a u'amea u'amea ma uili tapuni e fa'amautu ai lou fale. O le kapeneta e fa fata - tolu o ia mea e mafai ona fetu'una'i - ma loka fa'atasi ma se faiga fa'aoga faigofie e tolu e fa'amautu ai le pito i luga, ogatotonu ma le pito i lalo. le kapeneta i le taimi lava e tasi.O lenei kapeneta e mafai ona teuina i luga o le 600 lbs.
"O nei kapoti e sili ona lelei," o le tala lea a se tagata faʻatau Amazon na faʻatauina se kapeneta Seville Classics.O faatonuga e faigofie ona malamalama ma atoatoa.O meafaigaluega uma o loʻo aofia ai ma lelei lelei.Ou te matua fiafia lava i le mea moni e tutusa uma le lapopoa o Phillips ma e matua leai ni nati.
“O nei uili e matua umi lava.Sa mafai ona ou faamamaina la'u faletaavale ma tuu uma a'u meafaigaluega ma sapalai i totonu o kapoti se fa.E tele lo latou gafatia ma e mafai ona ave sina mamafa.Le mea sili na ou faʻatau i luga ole laiga i se taimi umi.Ou te tuuina atu nei kapeneta se A+.”
“Na ou faatauina nei mea i luga o le fautuaga a le vaega o le Carbide3D e avea o se tulaga lelei mo laʻu masini CNC fou,” o le tusi lea a se tasi tagata faatau Amazon o loʻo faʻaaogaina se laulau fafie e teu ai mea tipi uʻamea.E lelei le afifiina, faigofie ona fa'apipi'i, fa'aologa mamafa ma se fafie pito i luga o le galuega."
O lenei ta'avale 1″ laupapa mafiafia nofoa pito i luga e aofia ai vaeluaga fetu'una'i se lua ma pito fa'apipi'i.
Taumafai e fa'aoga lelei se tama'i avanoa? Mafaufau i se nofoa fa'atopetope e mafai ona fa'apa'ia. Mauga Fa'amau i lou puipui e fa'aaoga ai pa'u u'amea fa'apipi'i pa'u. pe a uma.
“O se fata malosi tele ma se ufiufi lamolemole e foliga faapolofesa,” o le tala lea a se tagata faatau Amazon na faatauina mai le Quick Bench. moni lava umia 500 lbs.Ou te fiafia foi i ai aua a manaʻomia ona ou tuʻu ese e mafai lava ona ou tuʻu ese O le faʻamalolo e tuleia uma"
“Na ou alu i le aoauli atoa e tuu faatasi…90 minute,” o le tusi lea a se tasi tagata faatau Amazon na faatauina le kapeneta.” E matua manaia lava.O le afifiina e fai si ese mai le mea ua ou masani ai.O lo'o iai fa'aliga alumini fa'ata'amilo i pito e puipui ai mea o lo'o i totonu.Mafaufau tele, e fa'amaoni.O lea la ua tuufaatasia, ua ou fiafia i le tulaga lelei.O faatonuga e matua manaia ma pupuu.”
O lenei mea fa'apipi'i uma e aofia ai avanoa e viliina ai, tapuni mo sikulati, ili fa'apitoa, ili fa'atau, moliuila ma isi mea faigaluega e fa'aola maa, ma fata e lua.
“O le mea tonu lea ou te manaʻomia!”na tusia ai e se tasi tagata faatau Amazon na ia faatauina lenei vaega e teu ai meafaigaluega eletise.Sa mafai ona ou faatulagaina faigofie a'u mea faigaluega ma faamau le fata i le puipui poloka sima i sikulima e tata ai.Ua ou fiafia i taunuuga.”
O lenei laulau faʻalua e faʻaalia ai kilipa vave ma faʻapipiʻi pine. E mafai ona faʻapipiʻi i le 300 lbs e avea o se laulau faigaluega ma 1,000 lbs e pei o se solofanua.
“Na ou faatauina lenei mea e fesoasoani ai ia te aʻu e toe faatulaga a matou nofoa ʻai,” o le tusi lea a se tagata faatau Amazon na faatauina le Pegasus Folding Work Table.” Ou te manaʻomia se laulau e faaaogā ai laʻu jigsaw ma se ili liʻo laʻitiiti e uu lelei ai le plywood o loo ou tipiina lelei.O kilipa o lo'o aofia ai e fesoasoani e taofi fafie, e ui na ou fa'aopoopoina ni nai mea e fa'amautu ai le plywood.Mo le mautu lelei.O le laulau e feavea'i,” o lea e faigofie ai ona ave i tuafale o lo'o ou faigaluega ai.
Ave lenei tamai laulau faigaluega 13-pauna i so'o se mea. E mama, gaugau, ma gaugau i le afa mo le faigofie felauaiga.O lenei tamai laulau malosi e iai vae u'amea e le se'e pe minoi ma e mafai ona uu i luga o le 300 pauna.
“O se tasi lenei o kesi sili ona atamai ua ou vaai i ai.E faigofie ona ave (e itiiti ifo i le 13 pauna le mamafa) ma e faigofie ona faʻapipiʻi ma faʻamavae e se tagata e toʻatasi.E le'i atoa se minute e tatala ai ma sauni mo le fa'aoga.A maeʻa, e gaugau i luga i lalo ifo o le minute (leai ni meafaigaluega e manaʻomia)," o le faʻafetai lea a se tagata faʻatau Amazon na faʻatauina se laulau faigaluega feaveaʻi a Sidekick.
Fai mai Austin EMS o se faʻalavelave T-ponaivi na tupu ile 9 i le afiafi ET, mulimuli ane na tuleia se taavale agai i tagata savavali ma se loli meaai.
O le faaiuga a le Faamasinoga Maualuga a Idaho i se faamasinoga na aumai e le Planned Parenthood o lona uiga o le tulafono fou o le a le faamamaluina ia Aperila 22 e pei ona fuafuaina.
Ole su'esu'ega a le Auaunaga Fa'alilo o le a iloa ai pe na mafai e tagata faigaluega a le USSS ona fa'atumauina a latou fa'ailoga saogalemu.
"I totonu o loʻu aiga, e na o le tasi le augatupulaga e alu atu mai le vavaeeseina i le Faamasinoga Maualuga a le Iunaite Setete," o le tala lea a le Faamasino o Ketanji Brown Jackson i le Aso Faraile.
O le faaiuga a le Faamasinoga Maualuga a Idaho i se faamasinoga na aumai e le Planned Parenthood o lona uiga o le tulafono fou o le a le faamamaluina ia Aperila 22 e pei ona fuafuaina.
Ole su'esu'ega a le Auaunaga Fa'alilo o le a iloa ai pe na mafai e tagata faigaluega a le USSS ona fa'atumauina a latou fa'ailoga saogalemu.
"I totonu o loʻu aiga, e na o le tasi le augatupulaga e alu atu mai le vavaeeseina i le Faamasinoga Maualuga a le Iunaite Setete," o le tala lea a le Faamasino o Ketanji Brown Jackson i le Aso Faraile.
O le faufautua mo le puipuiga o le malo o le White House Jack Sullivan, le amepasa a Iukureini i le Iunaite Setete o Oksana Markarova ma isi na faʻaalia i luga o le "Faʻasaga i le Atunuʻu ma Margaret Brennan" i lenei vaiaso.
I le faaiuga o le 2-1, na toe suia ai e le vaega o le 5th Circuit Court of Appeals i New Orleans le faaiuga a le faamasinoga maualalo ma faatonuina le faaleaogaina o le tagi e luitauina ai le tagi.
O se tasi o faʻatusatusaga o loʻo faʻaalia ai ua leiloa le US 2 miliona tagata faigaluega ona o le faʻagesegese o femalagaiga.
O le auʻiliʻiliga na faʻaalia ai o tagata uli ma Hispanic Amerika na latou totogiina tupe teu malu ma pili o talosaga nai lo papaʻe.
O Bill Browder, o le tagata fai tupe ma le tusitala sili ona faatauina atu o Red Notice, na fesoasoani i le fausiaina o le Magnitsky Act, ua fuafuaina e faʻamalo ai aseta a i latou o loʻo aʻafia i le faʻaleagaina o aia tatau a tagata, ma avea ai o ia ma taulaʻiga a Vladimir Putin .
Ina ua uma le 150 maile na saisai i totonu o se malutaga e latalata i Borodyanka mo vaiaso e aunoa ma ni meaai ma vai, na laveaʻiina e volenitia ma tietie atu i le tuaoi o Polani, ae na o le liliu ese.
O lona fasioti tagata - a o savali mai i ni nai minute mai lona fale - ua faaosofia ai le fefe i le le mautonu o tamaitai i luga o auala o le laumua o Peretania.
Fai mai le pulenuu e faitau afe tagata, o le tele o tamaitai ma tamaiti, sa i ai i le nofoaga i Kramatorsk i le taimi o le osofaiga.
O faʻamaumauga a le malo o loʻo faʻaalia ai na totogi e Saina se kamupani New Jersey e faʻafaigaluegaina se fetu "Real Housewives", o le TikTok "brand king" ma isi e faʻalauiloa lana Olimipeka o le Taumalulu.
O le Oscars na fa'asa ia Will Smith mai le Oscars mo le 10 tausaga talu ona ia sasaina le ali'i fai pese Chris Rock mo se tala malie e uiga i lona to'alua o Jada Pinkett Smith i le sauniga. O Jamie Yukas o lo'o i ai le tala fou.
I le National Empanada Day, na tautuaina ai e le chef o Nashville Rita Martinez le au maimoa i le “Taeaao Aso Sa” i se meaai suamalie na faamanatu atu ai ia te ia le tuputupu ae i Miami's Little Havana.
I lana ata fou Sonic the Hedgehog 2, o Idris Elba e taalo i le tagata leaga o Knuckles, o se fitafita Echidna.
O le tagata taalo o Idris Elba ua auai i le "CBS Morning" e talanoaina lana ata fou "Sonic the Hedgehog 2" ma le auala o loʻo ia sauniuni ai mo le matafaioi.
Na lipotia e le Financial Times o le kamupani matua a Facebook, Meta, o le a faʻalauiloaina se faʻailoga numera fou mo le faia o faʻatauga i luga o le Facebook app.
Fai mai Nissan o le a matua mausali lava e mafai ona faʻaaogaina i le pacemakers. Fai mai le Iapani sauai o le a suia uma maa o le lithium-ion o loʻo faʻaaogaina nei, ma folafola atu le vave, mama ma saogalemu le faʻatauina.
O le sa avea muamua ma NASA astronaut Michael Lopez-Alegria o le a faʻatonuina le Axiom 1, o le uluai misiona tumaoti i le International Space Station. Mark Strassman e vaʻaia le misiona.
Mai taʻaloga taʻaloga i konaseti, taʻaloga ma isi mea, e le o toe mamao ae faʻaalu e tagata Amerika le tele o taimi i lalolagi faʻapitoa.
Meta, o le kamupani sa taʻua muamua o Facebook, ua tatalaina se lipoti fou taufaamatau i le lalolagi atoa i luga o le cybersecurity. Fai mai le kamupani ala o faasalalauga faaleagafesootai ua aveesea le faitau afe o tala pepelo e fesootai i le sipai ma hacking i le lalolagi atoa. o Ukraine.Meta's ulu o le puipuiga malu, Nathaniel Gleicher, auai CBS News e talanoaina nisi o sailiiliga autu o le lipoti.
A'o taia e lologa fale ma taavale a Ausetalia, o tala i luga ole laiga ua ta'u mai ai e se kamupani vaalele o lo'o fa'amauina le fa'aleagaina o lo'o tu'uina atu vaila'au e "fa'agaoioi ai le vai timu".
O le W boson o se vaega fa'ale-eletise e fa'atonuina se tasi o malosiaga fa'avae e fa o le natura.
O alii e toalua ua tuuaia i le faafoliga o ni leoleo a le malo ma le faaleagaina o tagata faigaluega a le US Secret Service, e ono lamatia ai le saogalemu o le atunuu, o le tala lea a le loia a le malo. O loo i ai faamatalaga a Catherine Herridge.


Taimi meli: Iul-25-2022