TEL: 0086-13706778234

O nei fa'aopoopoga ua avea ai Skeletool ma mea fa'apitoa tele

O le Leatherman Skeletool o se tasi lea o multitools sili ona aoga i luga o le maketi.
Mai le tele o multitools o loʻo maua i aso nei, o se tasi o mea e sili ona aoga i le lalolagi atoa o le Leatherman Skeletool. O se mea faʻapipiʻi gaugau faigofie lea ma tipi uaea, lau, faʻauʻu, avetaavale vili ma le teuina mo isi mea. multitools, ae o le mea tonu lava lea e sili ona lelei mo le aveina i aso uma - e faigofie ma faʻalelei. O le Skeletool e tusa ma le tulagavae tutusa ma se naifi gaugau tele ma e sau ma se kilipa taga mo le faigofie ona feaveaʻi. E pei o soʻo se isi meafaigaluega, e naʻo le aoga pe a e mana'omia, ma o le Skeletool o se meafaigaluega fa'apitoa e te maua i taimi uma.
Ou te lei aveina lava se tele-meafaigaluega i luga o se tulaga masani (Ou te tauaveina i taimi uma na o se naifi taga). O laʻu uo Frank na faia, e ui i lea, ma na ou iloa ai o aʻu lava e nono mai ia te ia pe a matou i fafo. Ina ua uma ona maua le meafaigaluega auivi, Ou te leʻi toe tepa i tua.O se meafaigaluega lea ou te faʻaaogaina i le tele o taimi i le aso.Ae ui i lea, e pei o le aoga e pei o le faʻasoa Leatherman Skeletool lava ia, o loʻo i ai vaega faʻatau oloa e mafai ona sili atu ona aoga.
O laʻu auala i totonu o le Skeletool aftermarket add-ons sa i ai i le tulaga o se fesoʻotaʻiga i Skelpel na auina mai e se tasi ia te aʻu, na faia e Metro Grade Goods ma faʻatau atu i luga ole Shapeways.O se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi 3D uamea e sui ai le lau i luga ole Skeletool. E i ai le lau tutusa e pei o naifi lauiloa sui-lau e pei o Havalon, ma gaugau i luga e pei lava o uluai.Skelpel inserts e mafai ona suia vave ma faigofie i T8 Torx bits.
O le Skelpel e 3D-lolomi - na'o le $23 - ma e mana'omia ai se galuega mai le tagata fa'aoga. O le lomitusi e le maua ai se galuega ma'ale'ale e pei o le sa'o lelei o masini, o lea e mana'omia ai se fa'apotopotoga faila e aveese ai ni fa'ama'i ma fa'apipi'i lelei le lau. .Na o le pau lava le itu i lalo o le tuʻufaʻatasia o se scalpel ma pliers i le tasi o le pliers o se tasi lea o meafaigaluega sili mo le suia o lau mata faigofie ma saogalemu. tulei i latou mai le ala.
Mo le fa'aoga i lea aso ma lea aso, o lau scalpel e le o se filifiliga sili lea mo le tele o meafaigaluega - pe o le mea lena latou te sau ma. ave se meafaigaluega tele.A o ou tauaveina se lau masani ma aʻu i totonu o laʻu Skeletool mo le faʻaoga i aso uma, o le a ou fesuiaʻi vave ma faʻaaogaina i aʻu malaga tulimanu.
O se faʻaopoopoga sili atu ona aoga mo Skeletool o le Hammer / Jammer.O le mea faʻapipiʻi, e faia foi i le 3D lolomi uamea, e fetaui i le va i le pito tatala o le Skeletool ma o loʻo faʻapipiʻiina e lua masini sikulima laiti ma se pusi. fa'apipi'i samala luga i le itu ma le pito i lalo, fa'apea fo'i ma se meafaigaluega e pu'e ai. E iai fo'i 3 fa'a'ave'au fa'a'ese'ese eseese lapopo'a ma se fa'aa'e pito i lalo mo fasi mafolafola Leatherman.
O le Hammer / Jammer e faigofie ona faʻapipiʻi, ae pei o le Skelpel, e manaʻomia ai se faʻataʻitaʻiga ina ia fetaui lelei. E mafai ona faʻaogaina se faila laʻititi poʻo le Dremil bit e faʻamalieina ai le tele o mea faʻapipiʻi ma luga o le talatala i le taimi o le lolomiina.
O le fa'aogaina lautele o le toetoe lava o so'o se multitool o le a tu'itu'i ai mea, ma Hammer/jammer fa'amalosia tele le fa'avae o Skeletool. E fa'aogaina ai le avanoa e le fa'aaogaina i totonu o le meafaigaluega ma fa'atumu ai le va i le va o le pito i luga o le fa'avaa, e o'o lava i avanoa i luga o le lua. itu o auvae. E te le faaaogaina e samala ai tui o nofoaafi, ae ina ua uma ona faaaoga mo le valu masina, sa ou iloa ai e matua aoga lava.
Aua e te manatu faatauvaa i le vaega "faalavelave" o lenei meafaigaluega, o loo i ai se tamai tina / pry meafaigaluega e aoga mo le tele o galuega e fai e lau lau naifi taga.Tatala apa vali, fetuutuunai turrets lautele, e te faaigoaina. mo se ola ma na te iloa e aoga tele mo le faʻavasegaina ma le faʻafefeteina o tiles.E le lelei tele le prying pito, ae e faigofie ona e failaina i soʻo se foliga poʻo se talaaga e te manaʻomia.
Afai e le fetaui le Hammer / Jammer ma ou manaʻoga mo mea faʻaoga Skeletool, atonu o le a faia e le Wedgey Bar. Afai e te faia sili atu prying nai lo samala, o le mea lea e te manaʻo ai. o se mea samala, o le Wedgey Bar o se tina umi, lautele. E iai foʻi se matiuu mo le tosoina o fao laiti ma ni pu faʻapipiʻi mo vili vili hex. I le avea ai o se mea faigaluega faʻapipiʻi, e malosi atu nai lo se samala / jammer, ma tuʻuina atu le Skeletool's frame design, o le prying direction e sili atu ona malo.
O nei faʻaopoopoga uma e faʻaopoopoina ai mea faʻapitoa ma taua i se meafaigaluega aoga tele. Faʻaaoga mea e fetaui ma ou manaʻoga ma o le ae mauaina oe lava faʻaaogaina tele.
O le pito sili ona leaga i nei meafaigaluega lolomi 3D o le fetaui ma le maeʻa. Latou te manaʻomia uma se faʻaleleia lelei e le tagata faʻaaoga mulimuli ae latou te leʻi sauni atoatoa e taʻavale.
A maeʻa le faʻatau ma le faʻaogaina o nei faʻaopoopoga e tolu mo Skeletool, e mafai ona ou fai atu ma le mautinoa ua latou faʻaopoopoina i le aoga ma faʻaleleia le aoga o le multitool.Aftermarket add-ons i nisi taimi e ave ai le faʻailoga o lapisi gimmicky.E le o le tulaga lea iinei.
E naʻo mea faigaluega nei ou te faʻaaogaina aʻu lava, o loʻo faia foi e le kamupani le tele o isi mea faʻatau oloa mo Skeletool ma isi Leatherman multitools. Afai e aoga e pei o nei, e aoga le mauaina.
O Tyler Freel o se tusitala o le aufaigaluega mo le Outdoor Living. E nofo o ia i Fairbanks, Alaska, ma sa ia talanoaina mataupu eseese mo OL mo le silia ma le sefulu tausaga. o mea uma ma se vaaiga fa'avae poto masani.
Afai na e tau tagotago i lou ala i fafo mai le togavao pogisa, e te iloa o molī malosi e mafai ona fa'afiafia atili ai le tuliga ma le olaga.
O le tagata poto fanafana fanafana o PJ Reilly e tu'uina atu ana filifiliga pito i luga mo le fa'amalieina o au mea uma mo le vaitau o aufana
O matou o se sui auai i le Amazon Services LLC Associates Program, o se polokalame faʻasalalauga faʻapitoa ua fuafuaina e tuʻuina atu se auala mo i matou e maua ai totogifuapauina e ala i le fesoʻotaʻi atu i le Amazon.com ma nofoaga faʻapipiʻi. O le resitalaina poʻo le faʻaogaina o lenei saite e aofia ai le taliaina o a matou Tuutuuga o Auaunaga.


Taimi meli: Aukuso-08-2022