TEL: 0086-13706778234

Atina'e ma le fa'aogaina o fusi uaea naillon

A'o le'i fa'aagafesoota'i fa'atasiga o nailona uaea, maea po'o uaea, ua ta'ua fo'i o uaea, sa masani ona fa'aogaina pe a fa'aogaina faiga fa'aleaganu'u e fa'apipi'i ai uaea po'o mea.
I totonu o lenei so'oga, ua fa'ate'a malie mai le fa'atauga fa'atauga o maea fa'aleaganu'u ma uaea, ma o le tele ma le tele o kamupani ma fale gaosi oloa ua sili atu ona naunau e fa'aoga ni uaea uaea.E aofia ai vaega nei.
1. O maea masani ma filo e masani ona faia i polyethylene poʻo mea ie.Faatasi ai ma le suiga o le taimi, o lenei mea mata o le a vave ona tau i luga o le laulau poʻo le pala, ma mafua ai ona le suia le mea pe a uma ona faʻaoga.
2. E pei lava o le uaea PVC masani, e tatau ona faʻaogaina le uaea uʻamea e faʻaleleia ai lona faʻamalosi ma le malosi faʻamalosi.Ae ui i lea, talu ai ona o foliga vaaia o nisi PVC i totonu o le talosaga o le a vavaeese pe matua i le taimi, o le uaea uamea o le a faʻaalia vave ma tipi le mea.Afai e faʻaaogaina i meaafale eletise eletise, o le ai ai se tulaga lamatia o le eletise eletise.
3. Pe o se maea poʻo faʻamaufaʻailoga masani, e fai si faʻalavelave e faʻagaioia, o le fua faʻatatau o galuega a tagata faigaluega e le mafai ona tutusa, ma o le tau o tupe a tagata e fai si maualuga.O le faʻaogaina o le lokaina o fusi uaea nylon e fai si faigofie, ma o le auala faigofie o le faʻaogaina o le fua tutusa ua maua ai ni faʻamanuiaga sili atu mo le kamupani.
4. O fusi uaea nailoni e maualuga le malosi o le tensi, a'afiaga o le a'afiaga ma le malosi o le pala.E le gata i lea, o le polyester lava ia o loʻo i ai foi se faʻailoga afi mumu i le gaosiga o fale gaosi oloa, lea e mafai ona ausia le 94V2, ae o nei tulaga lelei e le maua i maea masani ma fusiua.
5. I tausaga talu ai nei, o le lalolagi, aemaise lava Europa, ua manino le tuʻuina atu o tulafono faatonutonu mo le puipuiga o le siosiomaga, ae e faigata mo polyethylene masani masani e faʻafetaui tulaga faʻatulagaina e le Europa Europa.E le gata i lea, ona o le auala masani e tatau ona faʻaogaina ai le tele o uaea, o le tau o le sila i Saina ua siʻitia i le tasi taamilosaga, ma o le tau o loʻo i ai se tulaga lamatia, o lea ua leva ona leiloa le maketi faʻatau.
I se tulaga lautele, o faʻamoemoega o le nailoni nonoa alamanuia e fai si mautu.


Taimi meli: Apr-21-2022